2 octombrie, 2019

Pregateste-ti centrala pentru sezonul rece!

Pregatirea centralei termice pentru sezonul rece implica cativa pasi...

Citeste mai multe...
26 august, 2019

Pregatirea pentru punerea in functiune – CALIBRAREA, AERISIREA CENTRALEI SI A INSTALATIEI

În timpul primei instalări sau a altor operațiuni de mentenanță trebuie realizată o aerisire corectă atât a centralei, cât și a circuitului de încălzire. Desigur, pentru a garanta siguranţa şi buna funcţionare a centralei, punerea ei în funcţiune trebuie să fie efectuată de către un tehnician calificat şi autorizat.

Citeste mai multe...
26 august, 2019

Montarea si rolul filtrului magnetic in instalatia de incalzire

Majoritatea sistemelor de încălzire centrală cu apă caldă se confruntă cu acumularea depunerilor de noroi/magnetită. Aceste depuneri sunt de obicei un amestec de...

Citeste mai multe...
12 august, 2019

Centralele termice Ariston pasesc in era IoT (Internet of things)

Pe măsură ce internetul este prezent din ce în ce mai mult în viața noastră, este firesc ca el să influențeze și tehnologiile pe care le utilizăm de mai mult timp, aducându-le îmbunătățiri majore, în ceea ce privește confortul, siguranța și exactitatea cu care noi device-uri și interfețe pot controla, de exemplu centrala termică.

Citeste mai multe...
24 iulie, 2019

Accesorii de termoreglare din portofoliul Ariston

Iată pe scurt principalele dispozitive de termoreglare din portofoliul Ariston: Cube S Net este un model foarte evoluat, care permite o programare multizonă, putând gestiona maxim 6 zone, folosind kiturile de gestiune locale. Se poate seta temperatura în fiecare zonă și ajuta la o optimizare mult mai buna a centralei. Cube S Net este accesoriul ideal pentru centralele din gama One, permițănd conectarea la aplicația Ariston Net...

Citeste mai multe...
11 aprilie, 2019

Trei elemente cheie pentru instalarea unei centrale termice in condensare pe gaz Ariston

Înainte de a instala centrală termică (în special dacă este vorba despre o centrală termică în condensare), este recomandată curățarea întregului sistem, pentru a îndepărta orice reziduuri care pot afecta în timp funcționarea corespunzătoare a sistemului său a centralei termice.

Citeste mai multe...
8 aprilie, 2019

Garantia si intretinerea unei centrale termice Ariston

Verificarea și întreţinerea periodică a centralei și dacă este necesar și a instalaţiilor aferente sunt obligatorii cel puţin la fiecare 2 ani, atât după punerea în funcţiune, cât și pe tot timpul utilizării centralei.

Citeste mai multe...
8 aprilie, 2019

Conditii de instalare specifice pentru centralele cu condensare

O centrala cu condensare este diferita de una conventionala, printr-un randament mult mai bun si prin producerea de condens. Din aceasta cauza, instalarea unei centrale cu condensare necesita o atentie speciala la: evacuarea condensului, evacuarea gazelor arse si dimensionarea radiatoarelor.

Citeste mai multe...
8 aprilie, 2019

Unde montam centrala termica? Cum evacuam condensul?

Aspectul plăcut al centralelor Ariston permite montarea lor în bucătării modern mobilate, devenind o prezență obișnuită în locuințele noastre. Centralele Ariston respectă toate normele de siguranță și ecologice în vigoare astfel încât funcționarea lor într-o încăpere locuită nu pune în pericol persoanele aflate în apropiere.

Citeste mai multe...
5 noiembrie, 2018

Ariston Comfort Challenge

„Nicio provocare nu este prea mare pentru a face lumea un loc mai confortabil” este premisa pe care a mizat Ariston Thermo, unul dintre liderii mondiali pe piața de echipamente de încălzire și producere a apei calde menajere, în demararea campaniei Ariston Comfort Challenge. Conceptul reprezintă un proiect spectaculos de comunicare, desfășurat la nivel mondial, ce implică o aventură unică prin condițiile extreme ale Groenlandei.

Citeste mai multe...