Reţeaua de Asistenţă Tehnică Ariston

IMPORTANT!

Punerea în funcţiune, autorizarea funcţionării şi verificările tehnice periodice trebuie realizate doar de către un Centru de Service autorizat ISCIR şi agreat de către producătorul centralei termice.

Orice intervenţie neautorizată asupra centralei termice şi instalaţiei de gaz vă pune în pericol siguranţa şi duce automat la pierderea garanţiei produsului!

Reţeaua Ariston vă oferă Centre de Service care asigură cele mai înalte standarde de servicii.

EFICIENŢĂ:
Avem cea mai eficientă reţea de Centre de Service din România (intervenţii, acoperire, disponibilitatea pieselor de schimb originale).

PROFESIONALISM:
Tehnicienii noştri sunt calificaţi şi pregătiţi din punct de vedere tehnic pentru a interveni şi a vă ajuta în orice situaţie. Ariston susţine constant cursuri de pregătire şi perfecţionare profesională.

CALITATE:
Calitatea serviciilor şi a produselor noastre îndeplineşte cele mai înalte standarde.

GRIJĂ:
Ne arătăm grija permanentă faţă de clienţii noştri prin servicii ireproşabile şi sfaturi specializate pentru a vă depăşi de fiecare dată aşteptările.

 

Această platformă cuprinde în prima fază centrele de service ce au reuşit să se integreze în cerinţele de calitate ce au derivat din modalitatea online a programărilor.

Pentru a vizualiza întrega reţea de centre de service autorizate Ariston, click aici.